Thursday 17 December 2015

Palgapäev laenu võlgade hulka sihtlaen


Kui me räägime võla, me tavaliselt mõtleme kokku, mida me võlgneme olenemata sellest, kuidas see oli kogunenud või kes me võlgneme seda. Palgapäev laenu võlgade hulka. Kuigi mõned meist võib määratleda on võlgu meie kodus hüpoteek või õppelaenu, teiste võlgade eest võib määrata meie mineviku rahalist vigu. Ükskõik kui palju me võlgneme, kui kaua kulub meil maksta tagasi või kuidas me saime seal . .. see kõik lugeda võlg. See on ainult siis, kui me vaatame iga võla individuaalselt, et me saame aru, kõik eri liiki võla seal. See on siis, et me saame austada seda, et kas me võlgneme $ 1 või $ 1 miljon perekonna või palgapäev laenu andja, et meil on oodata tagasilööki, mida me laenata, sest see on kõik lugeda võla.

money* hüpoteeklaenu ~ Seda tüüpi võlg on määratletud esimese hüpoteegiga kodus, kodus omakapitali krediidiliini või mingit muud tüüpi laenu, mis on tagatud tänu tükk vara või kinnisvara. Pandiõigus pannakse vara kuni laen makstakse välja. Seda tüüpi võla võib tulla reguleeritav määraga hüpoteeklaenude (ARM), mis kasvab aja jooksul üle kindla määraga, mis jääb samaks elu eest laenu. Mis kodus omakapitali krediidiliini, mis võib kaaluda ka teine ​​hüpoteek ", laenuandja makstakse tagasi alles siis, kui esimene hüpoteek on täielikult sisse makstud. Keskmine tagasimaksmise tähtaeg on kodus hüpoteek või krediidiliini on 15 või 30 aastat, kuid on 10 aastat ARM olemas ka.

* Auto Loan ~ Kaasneks võla auto laenu laenavad määratud summa osta ja siis maksab selle tagasi üle kindla aja kuumakse (tavaliselt 24-60 kuud). Intressimäär fikseeritakse elu eest laenu, kui laenuvõtja otsustab refinantseerida madalama kuumakse.

* palgapäev laenu ~ palgapäev laenud on lühiajalised ajutised laenu eesmärk on aidata inimesi, avarii finantsküsimused või ootamatud kulud. Nad on tagamata, kellel ei ole tagatiseks vajalik selleks, et olla heaks. Enamik laenuandjad ei küsi krediidi ajalugu. Laenuvõtjad oodatakse tagasi maksta laenu seal järgmise Palk kuid sageli korda palgapäev laenu andjad pikendab inimese tagasimakse perioodi. Intressimäärad on kõrgem kui enamik laene ja on fikseeritud. Tüübid laenud on parim, et inimesed, kes on võimelised maksma tagasi oma laenud kiiresti.

* Student Loan ~ Enamasti antud föderaalvalitsus seda tüüpi laenu kasutatakse kõrghariduses. Intressimäärad on tavaliselt palju madalam kui muu laenu- ja tagasimaksmise ajad on tavaliselt 10 aastat, andes laenuvõtja palju aega, et minna, leida tasustatavat tööd, ning tasuvusaeg, mida nad laenatud. Neid laene võib viia väga kõrge saldod sõltuvalt sellest, kus laenuvõtja läksin kooli, kui palju aastaid kulus neil lõpetada oma hariduse ja mitu kraadi otsiti.

* Krediitkaart (s) ~ Seda tüüpi võlg pärineb ostmise hea ja teenuseid, ilma et maksma ees. Võlausaldajad kinnitada kaardi omanikele eest kindlaksmääratud summa, mille nad saavad kasutada uueneva alusel tingimusel, et nad teevad oma kuumakse ajal ja vähemalt minimaalne vajalik summa. Intressimäärad põhinevad laenuvõtja krediidi skoor ja saab mõned kõrgemaid makstakse välja igasuguse võla: http://bank24.ee/sihtlaen/






No comments:

Post a Comment